Segueix-nos
Cercador
País/Tipus
Condicions de venda

1. Procés de reserva
Esculli el viatge que desitgi i afegeixi'l a la cistella de la compra que apareix a la pantalla. Al finalitzar, li sortirà una fulla resum amb el detall dels productes que vol comprar. Després li faltarà entrar les seves dades personals i efectuar un pagament. La inscripció del client serà validada una vegada que s'hagi confirmat el pagament del 30% del preu total de la reserva. El 70% restant s'abonarà com a mínim 15 dies abans de la sortida del viatge. En cas de no efectuar el pagament del 30% i del 70%, la reserva quedarà anul·lada automàticament.

2. Condicions de sortida del viatge
La realització del viatge es farà si en total hi ha un mínim de 25 persones. En el cas contrari, Caditours es reserva el dret d'anul·lar el viatge. La decisió es comunicarà al client com a mínim 4 dies abans de la sortida per les excursions de dia i amb un mínim de 21 dies pels viatges amb estada. I en aquest cas s'oferirà al client uns viatges alternatius. Si aquestes alternatives no convenen dons es farà una devolució dels pagaments efectuats, sense cap altra indemnització.

3. Tarifes de les excursions i dels viatges
Totes les tarifes indicades tenen els impostos inclosos.
Els preus dels viatges amb estada a un hotel estan calculats en base habitació doble. Es a dir que si nomes reserva una plaça, el client estarà allotjat amb un altre persona que no vulgui pagar el suplement de habitació individual.
Les habitacions individuals son sota demanda al hotel. Dons si us plau consultar prèviament trucant a la nostra oficina si voleu aquest tipus d'habitació.
Per les famílies que vulguin tenir preus per nens menors de 12 anys, si us plau trucar al 81.77.66.
La validesa dels preus estarà sempre indicada al detall del viatge o de la excursió.
Els preus podran ser modificats fins a 20 dies abans de la sortida si hi han variacions de cost de carburant per part dels transportistes o de les taxes o impostos d'aeroports. En aquest cas, el client té el dret d'acceptar de pagar el suplement o desistir del viatge però se li facturarà les despeses d'anul·lació en vigor.
Totes les despeses personals o despeses que no estiguin indicades com incloses en el detall de cada viatge seran al càrrec del client.
Les begudes poden ser incloses en alguns viatge. En aquest cas estarà sempre indicat.

4. Anul·lacions
Si el client anul·la el seu viatge, se li facturarà les següents despeses per anul·lació:
Des de 31 dies i fins a 21 dies abans de al sortida: 30% del total del viatge.
Des de 20 dies i fins a 16 dies abans de la sortida: 50% del total del viatge.
Des de 15 dies i fins a 9 dies abans de la sortida: 75 % del total del viatge.
Des de 8 dies i fins el mateix dia de la sortida del viatge: 100% del total del viatge. 

5. Allotjaments
Caditours es reserva el dret de modificar un hotel sempre i quan es mantingui la mateixa categoria contractada pel client. S'avisaria el client amb uns dies d'antelació. 

6. Assegurances
La major part dels nostres paquets tenen una assegurança en viatges inclosa. Podeu demanar el detall d'aquesta assegurança a la nostra oficina. 
Pels paquets d'esquí es aconsellable tenir l'assegurança i per aquesta raó tenen el detall de les assegurances que proposem en suplements. (Assegurança esquí o assegurança esquí i viatge 2 en 1)

7. Passaports i D.N.I
Cada client té la obligació de tenir el passaport o el D.N.I. originals i vigents per poder viatjar.
Els menors de 18 anys han de tenir a part de la documentació de identitat una autorització per sortida del territori signada pels pares. Aquesta autorització es pot obtenir a la comissaria o a la policia.

8. Condicions de transport
Durant el viatge en autocar el client haurà de respectar els altres passatgers, conviure amb ells i complir amb les normes pròpies del transportista (no fumar, no menjar, etc...)
Cada passatger del autocar podrà portar una maleta i el material d'esquí. I una bossa de ma que es podrà portar al seient.
I en cas dels vols d'avió es permetrà una maleta per cada passatger de màxim 20kg i la bossa de má.

9. Responsabilitat de l'agencia
Caditours no es farà responsable de les conseqüencies d'events externs a ella com per exemple:
* Pèrdua o robo dels bitllets d'avió.
* Document d'identitat que no este en vigor o falta de documentació segons els països on es viatja.
* Incidents imprevisibles i de força major: guerra, problemes polítics, vaga, incidents tecnics o administratius exterios a l'agencia, retrás de les companies aerees, causa meteorològiques, robo o pérdida de les maletes, etc... En aquest cas l'agencia farà lo possible per ajudar els clients afectats, gestionant el problema. Però en cap moment es farà càrrec de les despeses que hagi de pagar el client com conseqüencia. (despeses d'allotjament, transport, etc..)

10. Reclamacions
El client té la obligació d'avisar a la seva agencia en cas de problema d'aquest tipus lo abans possible i per escrit i adjuntant els justificants. Enviar a: Cadioturs - Carrer Major, 77 - 25700 - La Seu d'Urgell (Espanya).


Busca el teu hotel

El teu hotel al preu més econòmic i a només un click.
Lloguer Bus

Demana'ns pressupost. Et portem on vulguis.
Sortides dominicals
Casi tots els diumenges fem una sortida cultural.
Carrer Major, 77 25700 - La Seu d'Urgell - Catalunya - Espanya
T. 973 35 02 35 · F. 973 35 33 49 · E-mail: info@caditours.com