Segueix-nos
Cercador
País/Tipus

Carregant pàgina ...Alemanya, 8 dies
Alemanya - Alemanya, 8 dies
Des de
1.709€
REF. Alemanya

Viatge postposat


04 DE MAIG .- LA SEU D’URGELL – BARCELONA – BERLIN


DILLUNS – Sopar

Sortida de la Seu d’Urgell a les 6 del matí direcció a l’Aeroport de Barcelona. Arribada, tràmits de facturació i embarcament en el vol directe a Berlin. Arribada a la capital de país i trasllat a l’hotel. Tràmits d’acomodació i resta de tarda lliure. Amb el guia acompanyant visitarem els voltants de l’hotel,  per començar a gaudir d’aquesta ciutat de contrastos, plena d’història i en constant evolució. A l’hora convinguda sopar i allotjament a l’hotel.
 

05 DE MAIG .- BERLIN

DIMARTS – Pensió Completa

Esmorzar i visita, amb guia local, d’aquesta espectacular ciutat, convertida en la capital de l’Alemanya reunificada : l’Estadi Olímpic, la Kurfürstendam, l’església del record o la grandiosa obra en la que s’ha convertit la Postdamerplatz després de la reunificació i que avui en dia es considera el gran centre de Berlin. Continuarem visitant els nous barris governamentals i diplomàtics, l’antic Reichtag, avui Parlament de nou, amb l’espectacular cúpula de Forster o la Porta de Brandenburg. Dinar inclòs. Acabarem la visita admirant la plaça de l’Academia, la GendarmerMarket, el Check-Point Charlie o el típic barri de Sant Nicolàs. A l’hora convinguda retorn a l’hotel, sopar i allotjament inclosos.
 

06 DE MAIG .- BERLIN – POTSDAM – DRESDEN  


DIMECRES – Pensió Completa

Esmorzar. Sortida aviat al matí cap a Potsdam, capital federal de Brandemburg, on visitarem l’important i imponent Palau de Sanssouci, rodejat de grans parcs i jardins. Quan acabem dinar inclòs en un restaurant. A la tarda continuació del recorregut cap a Dresden, capital de l’estat de Saxònia, a l’Est d’Alemanya. La preciosa ciutat destaca pels seus excel·lents museus d’art i l’arquitectura clàssica del seu reconstruït casc antic : la Frauenkirche, una església barroca completada al 1.743 i reconstruïda després de la 2a Guerra Mundial, i famosa per la seva gran cúpula; o el palau Zwinger, inspirat en Versalles, que inclou museus com el Gemälde galerie Alte Meister. A l’hora convinguda sopar i allotjament a l’hotel.
 

07 DE MAIG .- DRESDEN – NUREMBERG

DIJOUS – Pensió Completa

Esmorzar i sortida cap a Nuremberg, preciosa ciutat que quedà destruïda després de la 2ª Guerra Mundial i on es van celebrar els judicis contra els criminals de guerra. Dinar inclòs i visita de la ciutat, distingida per la seva arquitectura medieval, les seves fortificacions o les torres de pedra del seu Altstadt (ciutat vella). Quan acabem la visita anirem a l’hotel, sopar i allotjament.
 

08 DE MAIG .- NUREMBERG – RATISBONA – MUNICH

DIVENDRES – Pensió Completa

Sortida a primera hora per traslladar-nos fins a Ratisbona, on visitarem la capital de la regió administrativa de l’Alt Palatinat. El seu casc antic està declarat Patrimoni de la Humanitat i es troba a la confluència dels Rius Danubi i Regen. Quan acabem la visita, continuació fins a Munich. Dinar en un cèntric restaurant. A la tarda realitzarem al visita de la bonica ciutat amb guia local, la tercera ciutat més important del  país, i on admirarem : la Karlstor, la Marienplatz amb la columna d’invocació a la Verge, l’Ajuntament amb el seu Carrilló, els exteriors de la residencia o la seva imponent Catedral. A última hora anirem a l’hotel, sopar i allotjament inclosos.


09 DE MAIG .- MUNICH – NEUSCHWANSTEIN – MUNICH


DISSABTE – Pensió Completa

Esmorzar i sortida cap a Hohenschwangau, on visitarem un dels castells més coneguts i amb més renom d’Europa, el Castell del Rei Boig, amb el seu magnífic emplaçament sobre el Llac de Füssen i la visita del qual ens portarà per la fastuosa Sala del Tro, la Sala de Lohengrinn, les estances privades del Rei Lluis II (el Rei Boig) i ens sorprendrem amb les novetats tècniques per l’època de construcció. Dinar en un restaurant de la zona. A la tarda retorn a l’hotel i temps lliure fins l’hora de sopar. A l’hora convinguda sopar i allotjament.
 

10 DE MAIG .- MUNICH – LINDERHOF – OBERAMMERGAU – MUNICH

DIUMENGE – Pensió Completa

Esmorzar i sortida aviat al matí direcció al Palau de Linderhof, per realitzar la visita del mateix, l’únic palau que va veure acabat Lluis II. Quan acabem la visita del mateix ens dirigirem a la ciutat de Oberammergau, localitzada a les valls del Riu Ammer, i coneguda, sobretot, per la seva escenificació de la Passió de Crist cada 10 anys. Dinar en un restaurant. Després d’admirar per última vegada Oberammergau, retorn a Munich, sopar i allotjament.
 

11 DE MAIG .- MUNICH – BCN – LA SEU D’URGELL


DILLUNS – Pensió Completa

Esmorzar i matí lliure fins a l’hora indicada per acabar de passejar per la ciutat, gaudir del seu animat ambient, realitzar les últimes compres, descansar a l’hotel, etc... A l’hora convinguda trasllat en autobús a l’aeroport, tràmits de facturació i embarcament en vol directe. Arribada a Barcelona, on ens esperarà el nostre autobús per portar-nos de tornada a la Seu d’Urgell i voltants.
 
*** Arribada i fi dels Nostres Serveis ***
 
PREU: 1.759 € 
-50€ de descompte compra online


PREU FINAL: 1709 €
INDIVIDUAL : 320 €

 
 
El programa Inclou :

*  Autobús des de la Seu d’Urgell a Bcn i retorn
*  Vol directe : Bcn 11:40 Berlin 14:20
*  Vol directe : Munich 16:05 Bcn 18:15
*  Autobús privat durant tot el recorregut
*  7 nits en Hotels de 3 *** i 4 ****
*  Pensió completa durant tot el recorregut
*  Visites amb Guia Oficial de : Berlin / Dresden / Nuremberg / Munich  
*  Entrades incloses a : Palau de Sanssouci + Palau de Linderhof + Castell del Rei Boig
*  Guia acompanyant durant tot el recorregut
*  Taxes d’aeroport
*  Assegurança de viatge

El programa No Inclou :
*  Visites no indicades en l’itinerari
*  Tot el no indicat com a inclòs
*  Assegurança d’anul·lació
 
Condicions d’anul·lació :
*  30 a 15 dies abans = 25 %
*  14 a 5 dies abans = 50 %               
*  5 a 2 dies de la sortida = 75 %
*  2 Últims dies  = 100 % de despeses
 
 
LAS PLACES S’OCUPARAN PER ORDRE D’INSCRIPCIÓ, NO CONSIDERANT-SE CONFIRMADES FINS A REALITZAR UN DIPÒSIT DE 550 € PER PERSONA

Referència Descripció Preu  
Habitacio doble  Viatge de 8 dies/7nits  1.709,00 €
Referència: Habitacio doble
Descripció: Viatge de 8 dies/7nits
Anada: 00-00-0000
Tornada: 00-00-0000
Quantitat:
Preu:

Nota important: Les reserves on-line per als paquets s'han de realitzar amb un mínim de 4 dies d'antelació. En cas contrari, pot trucar al número de telèfon (+34) 973350235 o posar-se en contacte via email des del formulari de "Demana Informació" per sol·licitar més informació.

Total:
Habitacio individual  Viatge de 8 dies/7nits  2.029,00 €
Referència: Habitacio individual
Descripció: Viatge de 8 dies/7nits
Anada: 00-00-0000
Tornada: 00-00-0000
Quantitat:
Preu:

Nota important: Les reserves on-line per als paquets s'han de realitzar amb un mínim de 4 dies d'antelació. En cas contrari, pot trucar al número de telèfon (+34) 973350235 o posar-se en contacte via email des del formulari de "Demana Informació" per sol·licitar més informació.

Total:
 
*
*
*
*
*
          

Nota important: Les reserves on-line per als paquets s'han de realitzar amb un mínim de 4 dies d'antelació. En cas contrari, pot trucar al número de telèfon (+34) 973350235 o posar-se en contacte via email des del formulari de "Demana Informació" per sol·licitar més informació.

Busca el teu hotel

El teu hotel al preu més econòmic i a només un click.
Lloguer Bus

Demana'ns pressupost. Et portem on vulguis.
Sortides dominicals
Casi tots els diumenges fem una sortida cultural.
Carrer Major, 77 25700 - La Seu d'Urgell - Catalunya - Espanya
T. 973 35 02 35 · F. 973 35 33 49 · E-mail: info@caditours.com