Segueix-nos
Cercador
País/Tipus

Carregant pàgina ...Circuit per Portugal
Portugal 20220519 - Circuit per Portugal

S.D.
REF. Portugal 20220519

19 DE MAIG .- LA SEU D’URGELL – BARCELONA – SEVILLA – ALBUFEIRA


DIJOUS – Dinar + Sopar

Sortida de la Seu d’Urgell a les 10:00 del matí direcció a l’aeroport de Barcelona el Prat. Arribada, tràmits de facturació i embarc al vol directe de Bcn a Sevilla. Arribada i trasllat fins a Albufeira, tot vorejant la coneguda costa de l’Algarve. Arribada i check-in a l’hotel. Sopar i allotjament a l’hotel.
 
20 DE MAIG .– ALBUFEIRA – FARO – VILAMOURA – LISBOA

DIVENDRES – Pensió Completa

Esmorzar i sortida cap a Faro, on visitarem amb el guia la seva important Seu i Catedral, les Muralles o els seus encantadors i animats carrers.A continuació anirem fins a Sant Antonio de Vilamoura, ciutat reconstruïda després del gran terratrèmol de 1.755. Dinar inclòs i passeig per les seves places, carrers o la seva façana marítima. Quan acabem continuació del recorregut fins a Lisboa, capital del país, arribada a l’hotel, sopar i allotjament.
 
21 DE MAIG .- LISBOA  

DISSABTE – Pensió Completa

Esmorzar. Visita amb guia local de la ciutat, on podrem admirar el Monestir de los Jerónimos, la Plaça do Comerço, el Rossio, la Torre de Belem o el Monument a los descobridores. Dinar inclòs en un restaurant. A la tarda continuarem visitant la ciutat i els seus monuments més importants, com l’Església de San Antonio o podrem pujar fins al Cristo Rei (rèplica del Corcovado de Brasil), des d’on podem gaudir d’unes impressionants vistes del Pont del 25 d’Abril o de l’estuari del Tajo. A última hora retorn a l’hotel, sopar i allotjament.
 
22 DE MAIG .- LISBOA – SINTRA – ESTORIL – CASCAIS – FÁTIMA

DIUMENGE – Pensió Completa

Esmorzar i matí dedicat a la bonica població de Sintra amb els seu important Palau Reial, un dels llocs preferits per l’antiga Reialesa Lusitana. Un cop acabem la visita ens traslladarem a l’elegant població d’Estoril, on farem el dinar en un restaurant. A la tarda, després de visitar la marinera població de Cascais i la seva famosa Cova do Inferno, sortida cap a Fàtima, tot fent una parada durant el trajecte per visitar el bonic poble de Óbidos. Arribada a l’hotel de Fàtima, sopar i allotjament.
 
23 DE MAIG .- FATIMA – NAZARET – BATHALA – AJUSTREL – FÀTIMA

DILLUNS – Pensió Completa

Esmorzar i sortida a primera hora per traslladar-nos al Monestir Manuelino de Bathala per realitzar la seva visita. Un cop acabem la visita continuarem fins la típica població de Nazaret, amb precioses platges i el seu encantador ambient pesquer, on tindrem temps lliure per realitzar compres. Retorn a l’hotel i dinar inclòs. A la tarda visita del Santuari i del poblet de Ajustrel, una petita població on van néixer els nens als que es va aparèixer la Verge Maria. Quan acabem la visita retorn a l’hotel, sopar i allotjament inclosos.
 

24 DE MAIG .- FÀTIMA – COIMBRA – PORTO

DIMARTS – Pensió Completa

Esmorzar i sortida a primera hora cap a Coimbra, ciutat situada al marge dret del riu Mondego i un dels bisbats més antics de Portugal. A Coimbra destaca la seva antiga Universitat, fundada el 1.290, amb una important biblioteca, construïda el 1.717 durant el regnat de Joao V, d’estil barroc. Finalitzada la visita continuació fins a Porto. Dinar i acomodació a l’hotel. A la tarda, amb guia local, farem la visita de la ciutat, la 2a més important del país i considerada la capital del nord. Quan acabem anirem a l’hotel, sopar i allotjament.
 
25 DE MAIG .- PORTO – BRAGA – VIANA DO CASTELO – PORTO

DIMECRES – Pensió Completa

Esmorzar i trasllat fins a la ciutat de Braga, ciutat amb població jove i animada, on visitarem el Santuari de Bom Jesús do Monte i Sameiro. Acabada la visita ens desplaçarem fins a la població marinera de Viana do Castelo, on dinarem i guadirem una mica de l’ambient pesquer de la ciutat. A l’hora convinguda retorn a Oporto, on visitarem unes importants bodegues i degustarem aquest bon vi. A l’hora convinguda sopar i allotjament a l’hotel.
 
26 DE MAIG .- PORTO – BCN – LA SEU D’URGELL

DIJOUS – Esmorzar + Dinar

Esmorzar i matí lliure fins a l’hora indicada per acabar de passejar per la ciutat, gaudir del seu animat ambient, realitzar les últimes compres, descansar a l’hotel, etc... Dinar inclòs en un restaurant. A l’hora convinguda trasllat en autobús a l’aeroport, tràmits de facturació i embarcament en vol directe. Arribada a Barcelona, on ens esperarà el nostre autobús per portar-nos de tornada a la Seu d’Urgell i voltants.
 

*** Arribada i fi dels Nostres Serveis ***


PREU: 1.298 €

INDIVIDUAL : 295 €

 
El programa Inclou :

*  Autobús des de la Seu d’Urgell i retorn
*  Vol Directe : Bcn 15:40 Sevilla 17:20
*  Vol directe : Porto 15:45 Bcn 18:30
*  Autobús privat durant tot el recorregut
*  7 nits en Hotels de 3 *** i 4 ****
*  Pensió completa durant tot el recorregut
*  Aigua i vi durant els àpats
*  Visites amb Guia Oficial de : Lisboa / Porto / Sintra  
*  Entrades incloses a : Palau de Sintra / Monestir de Batalha
*  Guia acompanyant durant tot el recorregut
*  Taxes d’aeroport
*  Assegurança de viatge

El programa no Inclou :

*  Visites no indicades en l’itinerari
*  Tot el no indicat com a inclòs
 
Condicions d’anul·lació :

*  30 a 15 dies abans = 25 %
*  14 a 5 dies abans = 50 %                 
*  5 a 2 dies de la sortida = 75 %
*  2 Últims dies  =100 % de despeses
 
 
LAS PLACES S’OCUPARAN PER ORDRE D’INSCRIPCIÓ, NO CONSIDERANT-SE CONFIRMADES FINS A REALITZAR UN DIPÒSIT DE 450 € PER PERSONA

Refer√®ncia Descripci√≥ Preu  
Habitacio doble  Circuit Complet en Bus  1.298,00 €
Referència: Habitacio doble
Descripció: Circuit Complet en Bus
Anada: 19-05-2022
Tornada: 26-05-2022
Quantitat:
Preu:

Nota important: Les reserves on-line per als paquets s'han de realitzar amb un m√≠nim de 4 dies d'antelaci√≥. En cas contrari, pot trucar al n√ļmero de tel√®fon (+34) 973350235 o posar-se en contacte via email des del formulari de "Demana Informaci√≥" per sol¬∑licitar m√©s informaci√≥.

Total:
Habitacio individual  Circuit Complet en Bus  1.593,00 €
Referència: Habitacio individual
Descripció: Circuit Complet en Bus
Anada: 19-05-2022
Tornada: 26-05-2022
Quantitat:
Preu:

Nota important: Les reserves on-line per als paquets s'han de realitzar amb un m√≠nim de 4 dies d'antelaci√≥. En cas contrari, pot trucar al n√ļmero de tel√®fon (+34) 973350235 o posar-se en contacte via email des del formulari de "Demana Informaci√≥" per sol¬∑licitar m√©s informaci√≥.

Total:
 
*
*
*
*
*
          

Nota important: Les reserves on-line per als paquets s'han de realitzar amb un m√≠nim de 4 dies d'antelaci√≥. En cas contrari, pot trucar al n√ļmero de tel√®fon (+34) 973350235 o posar-se en contacte via email des del formulari de "Demana Informaci√≥" per sol¬∑licitar m√©s informaci√≥.

Busca el teu hotel

El teu hotel al preu més econòmic i a només un click.
Lloguer Bus

Demana'ns pressupost. Et portem on vulguis.
Sortides dominicals
Casi tots els diumenges fem una sortida cultural.
Carrer Major, 77 25700 - La Seu d'Urgell - Catalunya - Espanya
T. 973 35 02 35 · F. 973 35 33 49 · E-mail: info@caditours.com