Segueix-nos
Cercador
País/Tipus

Carregant pàgina ...Llacs italians
 20221013 llacs italians - Llacs italians
Des de
1.469€
REF. 20221013 llacs italians

Octubre, 13.- LA SEU D’URGELL – BARCELON – TORÍ – LLAC MAGGIORE

Dijous : Dinar + Sopar 

Sortida de la Seu d’Urgell a les 06:00 del matí direcció a l’aeroport de BCN, on realitzarem els tràmits de facturació i embarcament en el vol directe que ens portarà a Torí. Sortida a les 11:45 de BCN i arribada a Torí a les 13:20. Un cop a Torí trasllat inclòs fins al restaurant per dinar. A l’hora convinguda visita amb guia local d’aquesta interessant ciutat, amb la seva Catedral, la Sabana Santa, el seu Casc Antic, ple de porxos i patis interiors o la Basílica de Maria Auxiliadora. Quan acabem al visita continuació fins al Llac Maggiore. Arribada i allotjament i sopar al nostre hotel de 4* Sup (de la cadena Zacchera).
 
Octubre, 14.- LLAC – ILLES BORROMEES – LLAC

Divendres : Pensió Completa

Esmorzar i dia dedicat a visitar les Boniques Illes Borromees, una visita que no oblidarà. Al matí sortirem directament des de Baveno, on embarcarem per passar cap a la Isola Bella i visitar el seu famós Palau de la Família Borromea, amb les seves espectaculars sales, làmpades o el seus jardins en terrasses. A mig matí passarem fins la Isola dei Pescatori, l’única habitada, amb els seus carreronets en el que sembla que el temps hagi retrocedit. Dinar inclòs. A la tarda tindrem temps lliure per passejar per els seus carreronets. A l’hora convinguda ens dirigirem a Stresa, on tindrem temps lliure fins a l’hora convinguda. Quan acabem retorn a l’hotel, sopar i allotjament.
 
Octubre, 15.- LLAC – SACROMONTE DE VARALLO – ORTA – LLAC

Dissabte : Pensió Completa

Esmorzar i sortida cap a San Julio de Orta, just al costat del llac que li dona el nom, un dels més bonics d’Itàlia i con es conserva el tipisme dels seus carrers i cases antigues. A continuació sortida cap a Varallo, on tindrem temps lliure per passejar i admirar els seus racons. A la tarda pujarem amb l’ascensor fins la part alta de la ciutat, on trobarem el Sacromonte, preciós paratge creat per recrear en diferents capelles les principals etapes de la vida de Jesucrist. A l’hora convinguda dinar en un restaurant. A continuació sortida fins a San Julio de Orta, A última hora del dia retronarem a l’hotel, sopar i allotjament.
 
Octubre, 16.- LLAC – VILLA CARLOTTA – MENAGGIO – COMO – LLAC

Diumenge : Pensió Completa

Esmorzar i sortida cap al Lago di Como, on visitarem la capital de la Província, amb el seu important casc antic i Catedral. Quan acabem continuarem tot vorejant el Llac fins arribar a Villa Carlotta, una villa construïda per el Marqués Giorgio Clerici en 1.960 i que ocupa uns 70.000m2 a la població de Tremezzo. Un Jardí a la Italiana amb escalinates, fonts i escultures es va presentar al mateix temps. Entre les estàtues que s’hi troben destaquem Marte y Venus de Luigi Acquisti. Quan acabem visitarem la bonica població de Menaggio, on tindrem temps per passejar, realitzar compres, etc... Dinar en un restaurant. A l’hora convinguda retorn a l’hotel, sopar i allotjament.
 
 
Octubre, 17.- LLAC – ROCA BORROMEA - ARONA – LLAC

Dilluns : Pensió Completa

Esmorzar i sortida a primera hora cap a Angera, on farem una interessant visita a la Roca Borromea, una de les Fortaleses millor conservades d’Itàlia i on podrem admirar espectaculars frescos i pintures, i des d’on podrem gaudir d’una espectacular vista de 360º de la regió dels llacs del Sud des de la seva torre. Acabada la visita ens traslladarem a Arona, on dinarem i tindrem temps lliure per passejar per la ciutat i gaudir de la mateixa, de l’església de Santa Maria (del s XVII) o l’animada Piazza del Popolo. A l’hora convinguda retorn a l’hotel, sopar i allotjament inclosos.  
 
Octubre, 18.- LLAC – VERBANIA – JARDÍ BOTÀNIC DE VILLA TARANTO – LLAC

Dimarts : Pensió Completa

Esmorzar i sortida cap a la bonica població de Verbania, situada al Nord del Llac Maggiore, on visitarem Villa Taranto i el seu magnífic Jardí Botànic, comparat i equiparat a realitzar un viatge a través de països remots. Quan acabem retorn a l’hotel i dinar inclòs. A la tarda tindrem temps lliure per a gaudir de les instal·lacions de l’hotel, descansar, acabar de preparar maletes o sortir a passejar per Baveno, ja que tenim l’hotel al centre del poble. A l’hora convinguda sopar i allotjament a l’hotel.
 
Octubre, 19.- LLAC – MILÀ – BARCELONA – LA SEU D’URGELL 

Dimecres. Esmorzar i sortida a primera hora cap a Milà, on realitzarem una visita / passeig amb el guia acompanyant d’aquesta impressionant ciutat, considerada la capital de la moda italiana, amb la seva Important Catedral  (il Duomo), la Galeria de Victor Manuel II, el Teatre della Scala o l’imponent castell dels Sforzesco. Dinar inclòs en un restaurant i trasllat a l’aeroport per realitzar els tràmits de facturació i embarcament en el vol directe de Milà a les 18:10 arribant a BCN a les 19:50. Arribada a BCN i trasllat en autobús fins a les nostres cases.  
*** Arribada i fi dels nostres serveis***
 
PREU: 1.469 €
INDIVIDUAL: 295 €

 
 
EL PREU INCLOU:

 • Autocar la Seu / BCN / la Seu
 • Autocar durant tot el recorregut als Llacs Italians
 • 6 Nits d’Hotel 4* Sup al Llac Maggiore.
 • Pensió Completa durant tot el recorregut
 • Visita amb guia oficial de Torí
 • Visita amb guia oficial de les Illes Borromees
 • Serveis de Vaixells indicats en l’itinerari
 • Entrades a: Palacio Isola Bella + Villa Carlota + Villa Taranto
 • Ascensor fins al Sacromonte di Varallo
 • Guia Acompanyant.
 • Assegurança de viatge.
 
 
NO INCLOU:
 • Tot el no esmentat com a inclòs
 • Begudes o extres durant els àpats
 
 
LES PLACES ES CONSIDERAN CONFIRMADES AL REALITZAR UN DIPÒSIT DE 450 €

Condicions generals d’acord amb el decret 168/1994 de la reglamentació catalana de AAVV, y llei estatal 7/1998
 
 

Refer√®ncia Descripci√≥ Preu  
 
*
*
*
*
*
          

Nota important: Les reserves on-line per als paquets s'han de realitzar amb un m√≠nim de 4 dies d'antelaci√≥. En cas contrari, pot trucar al n√ļmero de tel√®fon (+34) 973350235 o posar-se en contacte via email des del formulari de "Demana Informaci√≥" per sol¬∑licitar m√©s informaci√≥.

Busca el teu hotel

El teu hotel al preu més econòmic i a només un click.
Lloguer Bus

Demana'ns pressupost. Et portem on vulguis.
Sortides dominicals
Casi tots els diumenges fem una sortida cultural.
Carrer Major, 77 25700 - La Seu d'Urgell - Catalunya - Espanya
T. 973 35 02 35 · F. 973 35 33 49 · E-mail: info@caditours.com